Як очистити лімфу

Лімфатична система є своєрідним дренажем між кровоносними судинами і тканинами. Лімфатичні судини та вузли входять до складу імунної системи. Щоб забезпечити її функціонування, іноді доводиться вдаватися до очищення лімфи.
Упорядкування лімфатичної системи починайте з очищення кишечника і печінки. Показанням до процедур служать хронічні запальні захворювання дихальних шляхів, сечостатевої системи, суглобів та тромбофлебіту. Протипоказанням є алергія на цитрусові.
Приготуйте за 2 дні до очищення сиру воду: спочатку заморозьте не менше 3-х літрів, потім у процесі розморожування злийте талу частину таким чином, щоб залишився осад на дні ємності. Талою води знадобиться близько 2 літрів. Потім вичавіть по 1 літру апельсинового і грейпфрутового соків, 1 склянку лимонного соку і змішайте з очищеною водою.

Вранці спочатку зробіть клізму. Для цього у двох літрах води розведіть 2 столові ложки яблучного оцту. Після цієї процедури випийте розчин глауберової солі, розчиніть 0,5 чайної ложки 100 мл води. Далі прийміть гарячу ванну, добре розігрійтеся. Відразу після прогрівання випийте 200 мл суміші талої води із цитрусовими соками. Почнеться інтенсивне потовиділення та випорожнення кишечника. Випийте всю суміш, по 100 мл кожні 30 хвилин. Таку послідовність дій повторюйте 3 дні поспіль.

Харчуватися в дні очищення слід сирими овочами та фруктами. Після 3 днів очищення поступово вводите в раціон варені овочі та каші. Звичайну їжу починайте приймати не раніше 7 днів з моменту початку очищення лімфи. Це сприяє виведенню шлаків з лімфатичної системи та насиченню організму вітамінами.

Можна провести очищення лімфи за системою Тибету. Для цього вичавіть 1 літр соку зі свіжих яблук або моркви, а також 200 мл з буряка. Пийте цю суміш по 1 склянці до їжі і одночасно приймайте спиртовий розчин трави чистотілу. Схема і тривалість очищення розраховується наступним чином: у перший прийом соку дозування розчину чистотілу складе 1 краплю, у другий прийом – 2 краплі і так далі наростає. Коли кількість крапель розчину сягне 15, починайте зворотний відлік. Коли дозування розчину досягне 1 краплі, цикл очищення лімфи вважатимуться закінченим.

Comments are closed.

  • Венеричні хвороби

    Венеричні хвороби

    Сексуальна вина. Потреба покарання. Думки у тому, що статеві органи місце гріха. Образа, погане поводження з іншими людьми. Хламідії та мікоплазми. Mycoplasma...